BEN

NATUURGENEESKUNDIGE

 

Sinds 1995 ben ik erkend natuurgeneeskundige en mede door mijn medische en psychologische achtergrond, kan ik veel kennis en ervaring met u delen op het gebeid van medische en alternatieve geneeskunde.

Met mijn gave, hoogsensitiviteit en medische/psychologische achtergrond begeleid ik mensen met lichamelijke, geestelijke en emotionele problemen.

 

Daarbij stimuleer ik de ontwikkeling van individuele intuïtieve vermogens en bevorder ik de natuurlijke balans en doorstroming van energie.

 

Op deze manier deel ik graag mijn kennis en ervaring als natuurgeneeskundige, energetisch therapeut, paragnost, medium/healer, en hoop ik zo een positieve bijdrage te kunnen doen binnen de alternatieve geneeskunde.

 

Wat wordt verstaan onder natuurgeneeskunde

 

Natuurgeneeskunde is een verzamelnaam voor een aantal therapieën. Hiermee richten wij ons niet op het bestrijden van de ziekte of symptomen, maar vooral op het stimuleren van het zelfgenezend vermogen.

De natuurlijke geneeswijze is in feite gebaseerd op de energetische uitwisseling tussen de therapeut en de cliënt. Door middel van het magnetiseren van de therapeut, brengt hij de energie van die cliënt weer in balans. In de natuurlijke geneeswijze wordt uitgegaan van het zelfgenezend vermogen van de cliënt. Het zelfgenezende vermogen kan ondersteund worden door de energie van het menselijk organisme te stimuleren. Het stimuleren is mogelijk omdat energie van het menselijk organisme overdraagbaar is, van de ene individu op de andere.

Waarom kiezen voor natuurgeneeskunde

 

In tegenstelling tot de reguliere behandelmethoden wordt er in de natuurgeneeskunde niet alleen gekeken naar de ziekte of klacht, maar ook naar de persoon. Een ziekte of klacht kan ook veroorzaakt worden door bijvoorbeeld: verkeerde eetgewoontes, tekort aan rust of een combinatie van factoren.

 

In de natuurgeneeskunde probeer je niet alleen de klacht te verhelpen, maar ook het lichaam sterker te maken. Een sterk lichaam zal zelf effectiever bepaalde ziektekiemen kunnen bestrijden. We gaan uit van het zelfhelend vermogen van het menselijk lichaam.

Meer dan één oorzaak

 

In tegenstelling tot de gangbare geneeskunde wordt er in de natuurgeneeskunde vanuit gegaan dat een klacht meestal meerdere oorzaken heeft.

 

Je mag mij daarom ook zien als een soort 'coach'. Samen gaan we op zoek naar de oorzaak van je klacht en begeleid je zo goed als mogelijk naar het uiteindelijke doel, weer in evenwicht te zijn en met twee voeten op de grond te staan.

BEN BREMMER

Natuurgeneeskundige, Energetisch therapeut, Paragnost

 

 

 

Copyright @ All Rights Reserved | Ben Bremmer